aripioare de pui cu orez

10-11 aripioare de pui
sare
piper
boia
6 linguri ulei de masline
condiment special pentru pui
8 linguri bere
margarina
busuioc
rozmarin
6 catei usturoi (taiati bucatele)
2 rosii
1 morcov
1 ceapa medie

se amesteca toate ingredientele, se baga aripioarele in compozitia obtinuta si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi.
se aseaza aripioarele intr-o tava, pe margine, in mijloc se pune orezul amestecat cu morcovul ras, ceapa tocata, sare, piper.
se toarna peste sosul in care s-a marinat, se mai adauga putina apa daca este nevoie si se da la cuptor 1 ora

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA