mancare de fasole

3 kg fasole
1 kg ceapa taiata julien
2 kg ardei gras taiat fideluta
2 kg rosii tocate
1 cana ulei
6 cani apa
sare
piper
secretul gustului

se rupe fasolea si se aseaza intr-o cratita
se acopera bine cu ceapa taiata julien
peste ceapa se pune ardeiul taiat fideluta
peste ardei se pun rosiile
se adauga sare, secretul gustului, uleiul, apa
se pune vasul pe foc, acoperit cu un capac, pana se inmoaie fasolea
cand fasolea este moale, se amesteca in cratita si se mai potriveste de sare daca este nevoie
se poate pune si patrunjel tocat
se aseaza in borcane si se sterilizeaza 1 si ½ ore si se lasa la racit pana a doua zi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA