creme brulee



pentru 6 portii

250 ml lapte
250 ml frisca
1 baton vanilie
3 oua
2 galbenusuri
75 g zahar
6 lingurite zahar brun








laptele, frisca si batonul de vanilie se incalzesc



ouale, galbenusurile si zaharul se bat



se inglobeaza ouale in laptele cu vanilie



se toarna in 6 forme termorezistente care se pun in bain-marie si se lasa sa se coaca cca 30 minute in cuptorul incins la 200 grade



se scoate crema si se lasa sa se raceasca
inainte de servire se presara pe fiecare portie cate 1 lingurita zahar brun si se lasa sa se caramelizeze pe gratarul incins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA