margine de ciocolata la tort



sfaturile sandei

Micul secret al marginilor de ciocolata este ca dupa ce se unge hartia cu ciocolata, trebuie lasata la frigider pana se intareste, si abia apoi se poate aplica pe tort. Daca se intareste prea mult, se "conduci" usor cu mana, altfel se poate fisura. Dupa aplicare, se lasa tortul la la frigider 10 - 15 minute si apoi se desface hartia de pe margine.

2 comentarii:

  1. Super tare ideea asta. Am mai văzut-o tot aici la tine, dar nu mia-am amintit-o ieri, când aş fi avut mare nevoie de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am reusit si eu sa fac asa cum trebuie. pana acum am dat rateuri si ieri, cu inima cat un purice am incercat si am reusit (vezi tortul 1 iunie 2012)

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA