rosii cu peste














4 rosii mijlocii
2-3 fire de ceapa verde
1 lingura ulei de masline
1 conserva mare de ton
2-3 linguri zeama de lamaie
1 lingura verdeata tocata marunt (patrunjel si salvie)
sare
piper

se spala rosiile si se sterg cu un servet ca sa se usuce
la fiecare rosie se taie cate un capacel si se curata miezul cu o lingurita
se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs pe un gratar
se scoate pestele din conserva si se pune intr-un castron
se stropeste cu zeama de lamaie
se presara ceapa tocata marunt
un praf sare, putin piper si verdeata
se amesteca usor, timp in care se toarna si uleiul de masline
se pune compozitia in rosii
se orneaza cu verdeata

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA